Slushice

Slushice maskine med 2 kamre

 

Priser:

400,- pr døgn

 

Lej en hel weekend betal KUN for 1 dag:

( Fredag til Mandag) 

Tilbehør:

 

2 liter saft:: 100,-

 

50 bægre: 75,-

 

50 sugerør: 25,-

 

 

Slushice maskine med 3 kamre

 

Priser:

600,- pr døgn

 

Lej en hel weekend betal KUN for 1 dag:

( Fredag til Mandag) 

 

 

 

 

 
 
 
 

Bestil en slushice maskine


Tryk her for inspiration til slush ice drinks!


Brugsanvisning


Hæld 1 liter koncentreret saft og 5 liter vand i beholderen, tænder derefter for maskinen. Det tager cirka 1 til 1½ time for at lave perfekt slushice, så tænd maskinen i god tid.


Hvis du skal fylde op senere på aftenen vil det være en god ide, at lave blandingen på forhånd og sætte det på køl (så bliver det hurtigere til slushice).


Hvis du skal have spiritus i skal den først i når slushice er klar - spiritus kan ikke fryse, derfor vil det tager meget lang tid hvis spiritussen kommer i først.


Rengøring af maskinen.

 

1. Tøm maskinen for saft / slushice.


2. Hæld vand igennem.


3. Vi rengør maskinen, så vi er sikre på, at alt er som det skal være.


Bemærk: Der må kun bruges godkendt saftkoncentrat i maskinerne, ellers går de i stykker (Pernod er den eneste slags spiritus som ikke må komme i maskinen).


Hvad er slush ice?


Slushice består af væsker, der fryses så det begynder at danne krystaller. Nøjagtigt ligesom når man spejder ud over limfjorden I Aalborg, Nørresundby eller omegn en kold vinterdag, og man kan se den begynder at fryse til is. Så dannes der isflager og iskrystaller ovenpå vandet. I grove træk, er det samme pricip.


Hvor lang tid går der?

 

Fra man har tilføjet vand og saft i kamrene, vil der typisk gå 50-60 minutter for 5 L slushice, før det begynder at danne krystaller. Altså det vi kender som slushice. Ønsker man at tilsætte alkohol, er det meget vigtigt, at man først gør det når saften er begyndt at fryse, og har fået den dejlige slusihce konsistens, som vi alle elsker.


Hvorfor er det vigtigt?

 

Det er vigtigt fordi at alkohol fryser langsommere end vand. Så hvis man ikke gør det på denne måde, vil der gå længere tid inden vandet fryser til krystaller. Man kan selvfølgelig altid underholde sig selv imens man venter, med en dejlig kold fadøl som i kan få ved at leje et fadølsanlæg ved Aalborg Slushice. Så ønsker du også leje af fadølsanlæg, så endelig kontakt os.Om Aalborg Slushice


Aalborg slushice har flere års erfaring med udlejning af slushice, softice, popcornmaskiner og fadølsanlæg til både private og erhverv.
Adresse og åbningstider


Jacob Petersens Vej 11, 9240 Nibe, omme bagved


Åbningstider på telefonen:

Mandag til Fredag fra 17:00 – 21:00.

Lørdag til Søndag fra 09.00 – 21.00.


I er altid velkommen til at skrive en mail, så besvare vi hurtigst muligt.


Udlevering og returnering efter kl 19:00 i hverdagene og efter aftale i weekenderne.

Kontakt


Telefon:

22 77 03 03


Mail:

Info@aalborgslushice.dk


CVR-nummer:

40205136